Assessment Center NCP Groep biedt zekerheid

Assessment + gratis coaching


Marcel Tillema, directeur NCP Groep: Vooraf hoor ik van nieuwe klanten vaak: “Jullie tarief voor een assessment valt reuze mee!” En achteraf hoor ik altijd: “Jullie schakelen snel en rapporteren duidelijk, met scherpe analyses!"

Hoe functioneert mijn team? Welke loopbaanmogelijkheden zijn er voor die ene medewerker? En is dit de kandidaat die het best bij mijn organisatie past? Het assessment van de NCP Groep geeft antwoord op deze vragen en biedt zekerheid. Het geeft u inzicht in iemands kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen. Assessments zijn mogelijk vanaf MBO niveau.

Onze assessments

Wij zijn een assessmentbureau met een uitgebreid aanbod. We bieden verschillende soorten testen waarvan hieronder een kort overzicht staat. Zit het assessment dat u zoekt er niet tussen? Wij leveren uiteraard ook maatwerk assessments: 

 • Selectie assessment
  Om er zeker van te zijn of een kandidaat geschikt is voor een functie, brengen we met een selectieassessment kwaliteiten en karaktereigenschappen in kaart. Zo beperkt u het afbreukrisico

 • Selecterend ontwikkel assessment
  Meet net als het selectie assessment of de kandidaat in de functie past. Bij het selecterend ontwikkel assessment hoort ook een ontwikkeladvies en wordt dieper ingegaan op ontwikkelingsmogelijkheden van de kandidaat. Bij uitstek geschikt als u bijvoorbeeld een medewerker wil laten doorgroeien.

 • Ontwikkel assessment
  Een ontwikkelassessment geeft een beeld van iemands capaciteiten in relatie tot een functie of organisatieontwikkeling. Op basis van een sterkte- en zwakteanalyse kijken we wat de doorgroeimogelijkheden zijn. meer...

 • Loopbaan assessment
  Weten waar kansen liggen voor de toekomst? Een loopbaanassessment laat zien wat mogelijkheden zijn voor uw medewerker.

 • Team assessment
  Met een teamassessment kijken we naar de sterke en zwakke punten van uw team. Aan de hand daarvan komen we met ontwikkelmogelijkheden. Ook geven we indien nodig advies over hoe u uw team verder kunt versterken. 

 • Reorganisatie assessment
  Het inzetten van assessments bij reorganisatie is altijd maatwerk. Meestal doorlopen we deze stappen.

 • Online assessment
  Een groep mensen op hoofdlijnen testen? Een online assessment geeft globaal inzicht in kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen.

 • Recruiter TalentScan assessment (v.a. € 95,-)
  De Recruiter TalentScan assessment is een selectie-instrument. De test wordt vaak ingezet nadat het eerste selectiegesprek heeft plaatsgevonden. Het doel is vooral om een lagere uitstroom te krijgen.

 • Competentie assessment | competentietest
  Competentie assessment | competentietest: inzicht krijgen in de competenties van uw medewerkers? Onze competentie assessment / competentietest meet de competenties van uw medewerker en maakt de competenties inzichtelijk.

 • Leiderschapsassessment
  Het leiderschapsassessment voorziet in een uitgebreid beeld van de leiderschapskwaliteiten van de kandidaat. Het assessment geeft naast inzicht in capaciteiten, karaktereigenschappen en competenties tevens een beeld van de leiderschapsstijlen van de kandidaat.

Waarom kiezen voor het Assessment Center van de NCP Groep?

Onze assessments bestaan uit onder meer persoonlijkheidstesten, intelligentietesten en praktijkopdrachten. Best spannend. Daarom proberen we kandidaten zo goed mogelijk op hun gemak te stellen.

We zorgen voor een hartelijk ontvangst, bieden testen aan in begrijpelijke taal en werken met deskundige psychologen die zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen.

Voelen kandidaten zich ontspannen, dan is het resultaat van het assessment optimaal. En kunt u gericht keuzes maken.

Klanten over samenwerken met de NCP Groep

Assessment + gratis coaching

Als je na het assessment van de NCP Groep graag een gratis coachingssessie wil kunnen we je dit gratis aanbieden. We kijken waar de coachingsbehoefte ligt samen met de opdrachtgever. Het gaat om 2 sessies. meer...

Kennismaken?

Bent u op zoek naar een assessmentbureau? De NCP Groep helpt u op een positieve manier bij het afnemen van testen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Assessment voorbeeld rapport

Het NCP Groep assessment test rapport is gemaakt in co-creatie met een aantal klanten van de NCP Groep. Onze wijze van rapporteren is ontstaan vanuit de visie dat ieder mens belangrijk is en talenten heeft om in te zetten en verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Mail naar: ik.wil.een.voorbeeld.assessment.rapport@ncpgroep.nl en u ontvangt een voorbeeldrapport.

Zie ook

Contact

NCP Recruitment B.V.
NCP Assessments B.V.


Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving


Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl


Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.