Assessment voorbeeld rapport

Assessmentrapport

Het assessmentrapport van de NCP Groep is gemaakt in co-creatie met een aantal klanten van de NCP Groep.

Onze wijze van rapporteren is ontstaan vanuit de visie dat ieder mens belangrijk is en talenten heeft om in te zetten en verder te ontwikkelen.

Uit deze visie vloeit voort dat het assessmentrapport voor iedereen te begrijpen moet zijn. Geen moeilijk taal en geen grote lappen tekst, maar gewoon to the point en duidelijk.

Daarnaast is er in elk assessmentrapport uitgebreid aandacht voor de talenten van de kandidaat. Iedereen heeft weer andere talenten en wij vinden het belangrijk dat de kandidaat deze optimaal kan inzetten.

Wij richten ons daarom vooral op het onderzoeken waar iemands talenten liggen en kijken daarbij of dit wel of niet past bij een gewenste ontwikkeling of (nieuwe) functie.

Wij vinden het vanzelfsprekend om van iedere kandidaat, die deelneemt aan het Assessment Center van de NCP Groep, een tevreden klant te maken. Soms hebben wij een minder positieve boodschap te brengen, bijvoorbeeld in het geval van een selectie-assessment met een negatief advies. Juist dan is het van belang dat we met onze talentgerichte aanpak deze kandidaten wijzen op hun talenten en hen daarmee toch veel positiefs meegeven.

Nieuwsgierig geworden? Mail naar: ik.wil.een.voorbeeld.assessment.rapport@ncpgroep.nl en u ontvangt een voorbeeldrapport.

Contact

NCP Recruitment B.V.
NCP Assessments B.V.


Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving


Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl


Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.