Beschikbare kandidaten & MBO Assessment
Beschikbare kandidaten
.

Bent u op zoek naar dé geschikte kandidaat voor uw organisatie? NCP Recruitment heeft een grote database met beschikbare HBO en WO kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Een database waarmee wij u kunnen helpen om de juiste medewerker op de juiste plek krijgen om zo uw organisatie naar een hoger niveau te tillen! Hieronder vindt u een selectie van de nieuwste inschrijvingen:

Staat de functie die u zoekt hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij selecteren voor u de juiste kandidaat! Op laagdrempelige wijze en op basis van commitment helpen wij u bij het vinden van nieuw personeel. Wilt u meer weten? Marcel Tillema staat u graag te woord via 085 - 401 22 22.


Assessment voor functies op MBO niveau
.

De assessmentmarkt is volop in beweging. Het selectie- en ontwikkelassessment is niet meer weg te denken uit veel organisaties. Een assessment biedt zekerheid en geeft uitgebreid inzicht in mensen. Zeker op sleutelposities in uw organisatie helpt een assessment om dit te bieden.

Maar heeft u wel eens gedacht aan de mogelijkheden die het assessment biedt voor functies op MBO niveau? NCP Assessments biedt scans en verkorte assessments aan toegespitst op uw vraag. Ook bij selectie kan u hiermee een beeld krijgen van de kandidaat. In onze eigen recruitmentprocedures is dit inmiddels ‘common practice’. Wij kunnen in dit opzicht ook iets voor uw organisatie betekenen!

Zie voor meer informatie over NCP Assessments onze website. Wilt u doorspreken over de assessment-mogelijkheden voor functies op MBO niveau? Henri Rietberg staat u graag te woord via 085 - 401 22 22.Contact

NCP Recruitment B.V.
NCP Assessments B.V.


Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving


Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl


Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.