Samenwerking NCP Groep met Het Centrum CT

Samenwerking Het Centrum CT en de NCP Groep

Het Centrum CT en de NCP Groep zullen per 1 januari 2011 met elkaar gaan samenwerken. De dienstverlening van beide bureaus is aanvullend op elkaar.

Het Centrum CT staat voor...

Marjon Roefs

Het op een integere wijze bemiddelen en professionaliseren van commissarissen en toezichthouders in het MKB en maatschappelijke organisaties. Sterke focus ligt op Oost en Noord Nederland vanwege de jarenlange werkervaring van de oprichter/directeur in deze regio's.

Het Centrum CT (Het CCT) is opgericht in 2010 door Marjon Roefs. Door haar carrière (o.a. 7 jaren bij Pricewaterhouse Coopers in Amsterdam/Zwolle en 10 jaren bij Beljon + Westerterp in Zwolle/Hengelo) heeft zij advieservaring opgedaan bij tal van organisaties.

In de vigerende governancecodes en daaruit voortvloeiende reglementen zijn de eisen aan toezichthouders en bestuursorganen veel explicieter en complexer geworden. Deze trend vraagt om onafhankelijke mannen en vrouwen die met een intelligente blik naar kwesties kunnen kijken.

In december 2010 zijn er oriënterende gesprekken geweest met de NCP Groep om samen te werken. De dienstverlening van beide bureaus is mooi aanvullend op elkaar. Het streven is om in 2011 een bijeenkomst te arrangeren met het thema governance en compliance, waarbij directeuren, DGA’s, bestuurders en commissarissen/toezichthouders elkaar gaan ontmoeten.

Zie voor meer info over het bureau: www.hetcct.nl.

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.