Assessment bureau

Assessment bureau NCP HRM

Het assessment center van NCP Assessments geeft inzicht in mensen en organisaties. Het assessment center meet onder meer: intelligentie, competenties, motivatie en karaktereigenschappen. De assessment center methode geeft inzicht in loopbaanmogelijkheden, laat zien of een kandidaat bij uw organisatie past, maakt leiderschapskwaliteiten inzichtelijk of geeft inzicht in ontwikkelpotentieel. Vanuit uw vraag geeft het assessment antwoord, door middel van psychometrische instrumenten, zoals persoonlijkheidstesten, intelligentietesten, casuïstiek, situatiebeoordelingstesten, rollenspelen en interviews.

NCP Assessments vindt het vanzelfsprekend om van iedere kandidaat, die deelneemt aan het Assessment Center bij assessmentbureau NCP Assessments, een tevreden klant te maken. Het assessment center biedt een objectief beeld van de kandidaat. NCP Assessments werkt met gevalideerde meetinstrumenten. Bovendien wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijke analyses en onderzoek om de adviezen te kunnen onderbouwen. Het doel is om het afbreukrisico zo klein mogelijk te maken voor zowel de kandidaat als voor uw organisatie. In het geval van grotere afnames is analyse van human capital in uw gehele organisatie mogelijk.

Nieuwsgierig geworden? Mail naar: ik-wil-een-assessment-talent-rapport@ncpgroep.nl en u ontvangt een voorbeeldrapport of neem contact op met de NCP Groep via 085 - 401 22 22.

Zie ook

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.