Assessment voorbeeld rapport

Assessmentrapport

De assessmentrapportages van de NCP Assessments zijn gemaakt in co-creatie met een aantal klanten van NCP Assessments. Onze wijze van rapporteren is ontstaan vanuit de visie dat ieder mens belangrijk is en talenten heeft om in te zetten en verder te ontwikkelen. Uit deze visie vloeit voort dat het assessmentrapport voor iedereen te begrijpen moet zijn. Geen ingewikkelde taal en geen grote lappen tekst, maar to-the-point en duidelijk.

Daarnaast is er in elk assessmentrapport uitgebreid aandacht voor de talenten van de kandidaat. Iedereen heeft weer andere talenten en wij vinden het belangrijk dat de kandidaat deze optimaal kan inzetten. Wij richten ons bij ontwikkelvraagstukken op het onderzoeken waar iemands talenten liggen en kijken daarbij of dit wel of niet past bij een gewenste ontwikkeling. Bij selectievraagstukken worden de kwaliteiten van de kandidaat afgezet tegen de functievraag. Wij vinden het vanzelfsprekend om van iedere kandidaat, die deelneemt aan het Assessment Center van de NCP Assessments, een tevreden klant te maken. 

Nieuwsgierig geworden? Mail naar: ik.wil.een.voorbeeld.assessment.rapport@ncpgroep.nl en u ontvangt een voorbeeldrapport.

Kijk bij Onze Assessments voor een overzicht van de meest voorkomende rapporten.

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.