Assessmentbureau Zwolle

Assessmentbureau NCP HRM werkt met passie, plezier en zingeving aan het verder brengen van organisaties in een snel veranderende wereld. Vanuit Zwolle, en andere steden in Nederland ondersteunt NCP organisaties met betrouwbare data om medewerkers te ontwikkelen en selecteren. NCP Assessments is gespecialiseerd in maatwerk. Neem een kijkje bij Onze Assessments voor meer informatie over de verschillende soorten assessments die in Zwolle worden afgenomen.

Route

De route naar NCP Assessments in Zwolle is hieronder weergegeven. Let op! Niet alle navigatiesystemen herkennen het adres van assessmentbureau NCP HRM in Zwolle. Zie ook onze routebeschrijving.

 

Sinds 1974

NCP HRM is in 1974 opgericht, als HR partner voor organisaties vanuit ondernemersorganisatie VNO-NCW. Sindsdiien werkt NCP aan het verder brengen van organisaties in een snel veranderende wereld. Dit doet NCP onder andere door inzet van Assessments in Zwolle.

Assessment voorbeeldrapport

De assessmentrapportage van NCP Assessments in Zwolle is gemaakt in co-creatie met een aantal klanten. Wil je graag een voorbeeld van bijvoorbeeld een selectieassessment, ontwikkelassessment of leiderschapsassessment ontvangen? Mail naar: ik.wil.een.voorbeeld.assessment.rapport@ncpgroep.nl en je ontvangt een voorbeeldrapport. 

Onze klanten

NCP Assessments behoort volgens onze klanten bij de beste assessmentbureaus van Nederland. Dit blijkt onder meer uit de ratings van MT Magazine, na onderzoek door de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam. Lees hier alles over het beste assessmentbureau van Zwolle.
Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.