Assessment Center NCP Assessments geeft inzicht

Assessment + gratis coaching

Het assessment center van NCP Assessments geeft inzicht in mensen en organisaties. Het assessment center meet onder meer: IQ, EQ, persoonlijkheid, competenties, vaardigheden en motivatie. De assessment center methode geeft inzicht in loopbaanmogelijkheden, laat zien of een kandidaat bij uw organisatie past, maakt leiderschapskwaliteiten inzichtelijk of geeft inzicht in ontwikkelpotentieel. Vanuit uw vraag geeft het assessment antwoord, door middel van psychometrische instrumenten, zoals persoonlijkheidstesten, intelligentietesten, casuïstiek, situatiebeoordelingstesten, rollenspelen en interviews.

De inzet van assessments is mogelijk voor mbo-niveau, hbo-niveau en wo-niveau. NCP assessments werkt door heel Nederland. Standaard verzorgt NCP assessments in onder andere Zwolle, Leeuwarden, Lunteren, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Dordrecht en Amsterdam. Andere locaties zijn ook mogelijk. 

De rapportages worden geleverd in het Nederlands, Engels of Duits. 

Onze assessments

NCP assessments is een assessmentbureau met een uitgebreid aanbod. Hieronder staat een kort overzicht van de verschillende soorten testen en assessmentvormen. Zit het assessment dat u zoekt er niet tussen? Wij leveren uiteraard ook maatwerk assessments: 

 • Selectie assessment 
  Om er zeker van te zijn of een kandidaat geschikt is voor een functie, brengt een selectieassessment kwaliteiten en karaktereigenschappen in kaart. Zo beperkt u het afbreukrisico.meer...
   
 • Selecterend ontwikkel assessment
  Het selecterend ontwikkelassessment meet, net als het selectie assessment, of de kandidaat in de functie past. Bij het selecterend ontwikkel assessment hoort ook een ontwikkeladvies en wordt dieper ingegaan op ontwikkelingsmogelijkheden van de kandidaat. Bij uitstek geschikt als u bijvoorbeeld een medewerker wil laten doorgroeien.
   
 • Ontwikkel assessment 
  Een ontwikkelassessment geeft een beeld van iemands capaciteiten in relatie tot een functie of organisatieontwikkeling. Op basis van een sterkte- en zwakteanalyse geeft het assessment inzicht in doorgroeimogelijkheden. meer...
   
 • Loopbaan assessment 
  Weten waar kansen liggen voor de toekomst? Een loopbaanassessment laat zien wat mogelijkheden zijn voor uw medewerker. 
   
 • Team assessment 
  Met een teamassessment wordt inzicht gegeven in de sterke en zwakke punten van een team. Aan de hand daarvan worden ontwikkelmogelijkheden en kwaliteiten in kaart gebracht. Vanuit een teambrede analyse volgt een advies over hoe het team verder versterkt kan worden.  
   
 • Reorganisatie assessment 
  Reorganisatieassessments worden ingezet in het geval van een reorganisatie. Het inzetten van assessments bij reorganisatie is altijd maatwerk. Meestal doorlopen we deze stappen.
   
 • Online assessment 
  Een groep mensen op hoofdlijnen testen? Een online assessment geeft globaal inzicht in kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen.
   
 • Recruiter TalentScan assessment (v.a. € 95,-)
  De Recruiter TalentScan assessment is een selectie-instrument. De test wordt vaak ingezet nadat het eerste selectiegesprek heeft plaatsgevonden. Het doel is vooral om een lagere uitstroom te krijgen.
   
 • Competentie assessment | competentietest
  Competentie assessment | competentietest: inzicht krijgen in de competenties van uw medewerkers? Onze competentie assessment / competentietest meet de competenties van uw medewerker en maakt de competenties inzichtelijk.
   
 • Leiderschapsassessment
  Het leiderschapsassessment voorziet in een uitgebreid beeld van de leiderschapskwaliteiten van de kandidaat. Het assessment geeft naast inzicht in capaciteiten, karaktereigenschappen en competenties tevens een beeld van de leiderschapsstijlen van de kandidaat. meer...

Zie ook Onze Assessments voor een uitgebreid overzicht van assessmentvormen.

Waarom kiezen voor het Assessment Center van NCP Assessments?

NCP Assessments werkt aan het verder brengen van organisaties in een snel veranderende wereld, vanuit passie, plezier en zingeving. NCP Assessments denkt vanuit maatwerk in assessments. Ons doel is impact maken, door met moderne, betrouwbare tools inzicht te geven in competenties, geschiktheid, en/of ontwikkelpotentieel van medewerkers. Aan onze werkwijze ligt ten grondslag dat ieder mens waardevol is en talenten heeft om in te zetten en verder te ontwikkelen. NCP Assessments is in 2020-2021 uitgeroepen tot het beste assessmentbureau van Nederland.

Klanten over samenwerken met NCP Assessments

Assessment + gratis coaching

Een assessmentrapportage geeft inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpunten. Door middel van een gratis coachingssessie kan een begin worden gemaakt met de persoonlijke ontwikkeling. In de meeste gevallen wordt er een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld. Het gaat om 2 sessies. meer...

Kennismaken?

Bent u op zoek naar een assessmentbureau? NCP Assessments is graag uw partner. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Assessment voorbeeld rapport

Het NCP Assessment test rapport is gemaakt in co-creatie met een aantal klanten. Onze wijze van rapporteren is ontstaan vanuit de visie dat ieder mens belangrijk is en talenten heeft om in te zetten en verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Mail naar: ik.wil.een.voorbeeld.assessment.rapport@ncpgroep.nl en u ontvangt een voorbeeldrapport. Wilt u liever gelijk een offerte voor assessments ontvangen? Neem dan contact op of bel ons op  085 401 22 22.

Zie ook

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.