Het beste assessmentbureau van Nederland

Wat is het beste assementbureau van Nederland in 2020-2021 volgens de klanten? MT/Sprout vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Zij verzoeken deze bedrijven te beoordelen op klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering en vragen om een Net Promoter Score (NPS).

Op basis hiervan is NCP HRM verkozen tot het beste assessmentbureau van Nederland. Op basis van een onderzoek van Amsterdam Centre for Business Innovation. Het Amsterdam Centre for Business Innovation is een kennis-en valorisatiecentrum van de Amsterdam Business School, Universiteit van Amsterdam. Het centre wordt geleid door academic director prof. dr. Henk Volberda. Het onderzoek voor de MT1000 is uitgevoerd door dr. Niels van der Weerdt.

Meer informatie over ons

Meer te weten komen over het beste assessmentbureau van Nederland? Meer weten over welke dienstverlening wij aanbieden en hoe wij te werk gaan? Lees alles over onze dienstverlening en onze uitgangspunten hier

Onze klanten

NCP HRM is door klanten uitgekozen tot beste assessmentdienstverlener van Nederland. NCP HRM ondersteunt klanten met maatwerk op het gebied van assessments, recruitment, hr interim en hr advies. Voor een overzicht van onze klanten, neem een kijkje bij Onze Referenties

Kennismaken met het beste assessmentbureau?

Bent u op zoek naar het beste assessmentbureau van Nederland? Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen in het maken van weloverwogen keuzes over selectie/ontwikkeling, leiderschap en loopbaan? NCP Assessments is graag uw partner. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Zie ook

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.