HR advies

HR advies is sinds 1974 een specialisme van NCP HRM. Bij het succesvol uitvoeren van uw strategie heeft u uw medewerkers nodig. Maar hoe brengt u hen in beweging? De HR adviseurs van HR advies bureau NCP HRM helpen u daarbij, zowel op strategisch als uitvoerend vlak. Of het nu gaat om het opstellen van een nieuw functiehuis, of het uitzetten van een nieuwe strategische koers op het gebied van Human Resource Management, NCP HRM adviseert u graag. Op elk HR onderwerp kan NCP HRM u ondersteunen, of dat nu gaat om reorganisaties of om het opzetten van een nieuwe afdeling personeelszaken. Onze adviseurs zijn ervaren HR medewerkers, adviseurs, managers en businesspartners, en zij ondersteunen en adviseren u graag op het gebied van personeelszaken. 

Interim HR advies

Interim HR advies: doel van NCP HRM is dat uw medewerkers hun kwaliteiten optimaal benutten, zodat zij bijdragen aan een optimaal resultaat voor de organisatie. De hr-professionals van HR adviesbureau NCP HRM helpen u op verschillende vlakken. Zij:

  • geven als vaste hr-partner advies wanneer u dat nodig heeft;
  • voeren HR-scans uit om te kijken of personeelsbeleid en strategie op elkaar aansluiten;
  • staan voor u klaar wanneer u te maken heeft met een capaciteitstekort;
  • zetten hun kennis in bij complexe klussen, zoals het opstellen van een hr-beleid of het begeleiden van een reorganisatie.

Kennismaken?

HR interimbureau NCP HRM beschikt over een netwerk van 853 Interim HR adviseurs. Een aantal van deze adviseurs stellen zich graag aan u voor.

Wilt u weten hoe NCP HRM u kan adviseren op het gebied van HRM en personeelszaken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Zie ook

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.