HR interim bureau NCP HRM

HR-interimbureau NCP is in 1974 opgericht als HR partner voor organisaties, vanuit ondernemersorganisatie VNO-NCW. Deze missie is nog altijd het uitgangspunt. NCP HRM ondersteunt onder meer door middel van het bemiddelen in HR-Interim en het geven van HR-Advies. De HR / P&O-adviseurs van HR interim bureau NCP HRM ondersteunen u daarbij, zowel op strategisch, tactisch als uitvoerend vlak.

Er wordt veel gezocht naar een passende HR-manager, HR-adviseur of HR-medewerker die op interimbasis opdrachten kan uitvoeren. Vanuit het zeer diverse en uitgebreide netwerk ondersteunt NCP HRM hier graag bij. Of het nu een opdracht in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Maastricht, Groningen of Zwolle betreft, NCP HRM kan door heel Nederland aan uw vraag voldoen. Onze P&O-adviseurs wonen door heel Nederland en zijn u graag van dienst. Door de zeer diverse specialismen van onze adviseurs vindt NCP HRM voor elke opdracht een passende interim-professional.

Interim HR advies

Interim HR advies: doel van NCP HRM is dat uw medewerkers hun kwaliteiten optimaal benutten, zodat zij bijdragen aan een optimaal resultaat voor de organisatie. De interim hr-professionals van HR interimbureau NCP HRM ondersteunen u op verschillende vlakken. Zij: 

  • geven als vaste hr-partner advies wanneer u dat nodig heeft; 
  • voeren HR-scans uit, om te kijken of personeelsbeleid en strategie op elkaar aansluiten; 
  • ondersteunen bij reïntegratie en loopbaantrajecten;
  • staan voor u klaar, wanneer u te maken heeft met een capaciteitstekort;
  • zetten hun kennis in bij complexe klussen, zoals het opstellen van een hr-beleid of het begeleiden van een reorganisatie. 

Kennismaken?

HR-interimbureau NCP HRM beschikt over een netwerk van 853 Interim HR-adviseurs. Vanuit de diversiteit van het netwerk kan NCP HRM uw organisatie bij elk vraagstuk op het gebied van P&O ondersteunen. Een aantal van deze adviseurs stellen zich graag aan u voor.

Wilt u weten hoe NCP HRM u kan ondersteunen op het gebied van HRM? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Het hoofdkantoor van NCP HRM is gevestigd in Zwolle. Het werkgebied is heel Nederland.

Zie ook

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.