HR interim bureau NCP HRM

HR Interim bureau NCP is in 1974 opgericht als HR partner voor organisaties, vanuit ondernemersorganisatie VNO-NCW. Deze missie is nog altijd het uitgangspunt. NCP HRM ondersteunt onder meer door middel van het bemiddelen in HR-Interim en het geven van HR-Advies. De HR adviseurs van HR interim bureau NCP HRM ondersteunen u daarbij, zowel op strategisch, tactisch als uitvoerend vlak.

Interim HR advies

Interim HR advies: doel van de NCP Groep is dat uw medewerkers hun kwaliteiten optimaal benutten, zodat zij bijdragen aan een optimaal resultaat voor de organisatie. De hr-professionals van HR interimbureau de NCP Groep ondersteunen u op verschillende vlakken. Zij: 

  • geven als vaste hr-partner advies wanneer u dat nodig heeft; 
  • voeren HR-scans uit, om te kijken of personeelsbeleid en strategie op elkaar aansluiten; 
  • staan voor u klaar, wanneer u te maken heeft met een capaciteitstekort;
  • zetten hun kennis in bij complexe klussen, zoals het opstellen van een hr-beleid of het begeleiden van een reorganisatie. 

Kennismaken?

HR interimbureau NCP HRM beschikt over een netwerk van 853 Interim HR adviseurs. Vanuit de diversiteit van het netwerk kan NCP HRM uw organisatie bij elk HRM vraagstuk ondersteunen. Een aantal van deze adviseurs stellen zich graag aan u voor.

Wilt u weten hoe NCP HRM u kan ondersteunen op het gebied van HRM? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Het hoofdkantoor van NCP HRM is gevestigd in Zwolle. Het werkgebied is heel Nederland.

Zie ook

Contact

NCP Recruitment B.V.
NCP Assessments B.V.


Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving


Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl


Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.