Janneke

Janneke
Naam: Janneke

Profiel:

Mijn doel
Ik ben een vernieuwer van nature. Ik ondersteun graag projecten waarbij beleid wordt opgezet en vertaald wordt naar aansprekende en verbeterde of nieuwe werkwijzen. Mensen in een organisatie enthousiasmeren voor verandering en daarbij ondersteunen op diverse manieren (bijvoorbeeld mobiliteit).

Mijn ervaring
Projecten die te maken hebben met in-, door- en uitstroomprocessen, het ontwikkelen van beleid en vertalen naar medewerkers (performance management, competentiemanagement, opleiding & ontwikkeling); HR advies in brede zin (inzetbaarheid, loopbaan, verzuimbeleid, W&S); Opzetten en uitvoeren van medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Mijn kwaliteiten
Ik word gewaardeerd om mijn enthousiasme en mijn no-nonsense mentaliteit. Ik vind het belangrijk om de gestelde doelen te realiseren, terwijl visie en strategie van een organisatie vertaald worden naar aanspreekbare en werkbare oplossingen. Het ondersteunen en implementeren van (nieuw) beleid geeft mij veel energie. Het motiveren en ondersteunen van medewerkers en management binnen de organisatie om stappen te zetten richting vooruitgang en verbetering geeft mij veel voldoening. Het tegelijkertijd bewerkstelligen en behouden van goede en daadkrachtige samenwerkingsrelaties is mijn kracht. Ik ben graag aan de slag met voortdurend verbeteren!

Ik bied
Mogelijke functies/opdrachten: HR Adviseur, HR business Partner of projecten (bijv. MTO), (Corporate) Recruiter.

Contact opnemen: janneke@ncpgroep.nl

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.