Ann Alice

Ann Alice
Naam: Ann Alice

Profiel:

Ik ben een deskundige, betrokken en flexibele HR adviseur, die moeiteloos kan schakelen tussen tactisch en strategisch niveau.
Ik vind het iedere keer weer een mooie uitdaging om mijn brede ervaring in te zetten binnen een nieuwe organisatie, waarbij ik in staat ben me de materie snel eigen te maken en vanuit betrokkenheid en analytisch vermogen snel te zien wat nodig is. Daarbij kijk ik naar wat de organisatie al in huis heeft en voeg daar mijn kennis en expertise aan toe.

Vanaf 2007 heb ik verschillende opdrachten vervuld met name binnen de ouderen- en thuiszorg; Welzijnssector en breed binnen het MKB.

Als adviseur heb ik me bezig gehouden met HR advies werk in de breedste zin van het woord. Denk daarbij aan het begeleiden van reorganisatie- & verandertrajecten, werving & selectie, teamcoaching en het optimaliseren van HR processen.
Ik geloof erin dat een organisatie het verschil kan maken met medewerkers die betrokken zijn en de kans krijgen hun talent in te zetten. Ik lever hier graag een bijdrage aan. Eigenaarschap, klantgerichtheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid zijn voor mij sleutelbegrippen.

Contact opnemen: ann-alice@ncpgroep.nl

 

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.