Katja

Katja
Naam: Katja

Profiel:

Ik ben een zeer ervaren HR professional, beschik over ruim 25 jaar HR ervaring en ben een prettige, flexibele businesspartner voor management.

In loondienst heb ik ruim 15 jaar gewerkt als HR adviseur bij een grote particuliere Ambulancedienst in Amsterdam, waarbij continue gereorganiseerd werd in het kader van groei en kwaliteitsverbetering. Sinds 8 jaar werk ik als HR adviseur waardoor ik supersnel in staat ben om bedrijfsprocessen te doorzien, om vervolgens adequate adviezen te geven.

Ik ben zakelijk van karakter, maar hou wel van compromissen, waarbij vooral het organisatiedoel niet uit het oog verloren mag worden. Veel ervaring met conflicthantering, Arbo gerelateerde zaken, ziekteverzuim en ik ben ook zeer ervaren in het maken van mooie HR handboeken. Goed op de hoogte van de recente arbeidsrechtontwikkelingen, fiscale (on)mogelijkheden en alles wat daar mee te maken heeft. Mijn ervaring heb ik vooral opgedaan in de gezondheidszorgs- en welzijnssector en heb af en toe een uitstapje gemaakt naar een commerciële organisatie.

Ik heb veel ervaring met Ondernemingsraden, cliëntcommissies, en PVT (bij kleinere organisatie) en wist dan altijd een constructieve rol te spelen tussen het management/directie en deze medezeggenschapsorganen.

Ik kan zeer goed luisteren, ben sensitief als het gaat om medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, voorkom daarmee vaak grotere conflicten omdat ik het gedrag vertaal voor managers. In feite ben ik continu een rol aan het spelen in het partijen bij elkaar te brengen, hetgeen mij goed afgaat!

Contact opnemen: katja@ncpgroep.nl

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.