Teun

Teun
Naam: Teun

Profiel:

Samenvattend Profiel:
Operationeel gerichte HR manager, pragmaticus, met langjarige ervaring in het werken met en in belangentegenstellingen, conflicten, counseling, organisatie veranderingen, personal coaching traject(en), Salarishuis, Ondernemingsraad en P&O beheer.

Opleidingsachtergrond:
HBO + in zowel techniek (Werktuigbouw) als HRM/P&O.

Kenmerkende stijl:
“No nonsense with a heart”

Ervaring:
Ruim 35 jaar ervaring binnen P&O Ahold en FME/CWM als senior HRM adviseur in al haar facetten bij zeer veel aangesloten industriële bedrijven. Sinds meerdere jaren als consultant ten behoeve van DGA’s en MT’s die behoefte hebben aan analyse /reflectie en onderzoek omtrent “hoe verder met mijn/ons bedrijf & personeel”. Meestal in de vorm van keukentafelgesprekken om na te gaan waar en waarom het op het personele vlak wringt en verbeteringen in beleid & organisatie kunnen worden aangebracht in relatie tot “hoe staan mijn mensen er in”. De psyché binnen organisatie ontwikkeling is daarbij leidend en wordt vertaald in een realistische aanpak en implementatie.

De zakelijke component is mede maatgevend. Naast Inlevingsvermogen en affiniteit met mensen in dit proces van vallen en opstaan, binnen de mores van het MKB, zijn vraagstukken als “Juiste man-juiste plaats”, “disfunctioneren” en “bedrijfsklimaat” vaak klippen in de interne samenwerking. Deze vragen om steun en support die ik u als “oude rot in het vak” kan bieden. Beschikbaar, in overleg, op de woe- don- e/o vrijdag.

Contact opnemen: teun@ncpgroep.nl

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.