Paul

Paul
Naam: Paul

Profiel:

In de afgelopen 25 jaar heb ik brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Met name in diverse management functies ontdekte ik dat tevreden medewerkers meer bijdragen aan bedrijfsdoelen. De verantwoordelijkheid daarvoor ligt bij zowel het management als de medewerker zelf.
In mijn rol vergroot ik dit bewustzijn bij manager en medewerker en ga ik er concreet mee aan de slag. Hiervoor maak ik o.a. gebruik van een tool om het welzijn van medewerkers in kaart te brengen. Als dat helder is dan volgen diverse interventies, want zonder actie geen resultaat. Coaching is hierbij een belangrijk onderdeel. 

Mijn sterke punten; conceptueel denken, focus op resultaat, problemen en situaties analyseren, anderen ontwikkelen, geloof in eigen en unieke kracht van mensen, veel nieuwe en verfrissende ideeën & organisatie sensitiviteit.
Mijn ideale werkomgeving is er één waar de directie (management) inziet dat het welzijn van medewerkers bepalend is voor het bedrijfsresultaat. Wil je meer productiviteit, meer innovatie, minder verzuim, minder verloop, dan zie je dat betrokken medewerkers daarvoor zorgen.

Contact opnemen: paul@ncpgroep.nl

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.