Jan

Jan
Naam: Jan

Profiel:

Leidinggevende expertise met veel ervaring in het implementeren van verandering met de nadruk op houding en gedrag.

In de afgelopen 25 jaren heb ik me ontwikkeld tot een allround manager met een persoonlijke aanpak, waarbij de nadruk ligt op het aanspreken van het verandervermogen van mensen. Een managementmethodiek die hierbij goed aansluit is LEAN en hiermee heb ik ruime ervaring opgedaan. Mijn optreden kenmerkt zich door een besluitvaardige en dynamische instelling. Binnen opdrachten ben ik slagvaardig, neem gemakkelijk initiatieven, stel realistische en bereikbare doelen en maak ik onderscheid tussen hoofd- en bijzaken.

Mijn overtuiging is dat duurzame veranderingen binnen een organisatie zorgen voor ontwikkeling van en gemotiveerde medewerkers. Dit is een must voor een gezonde onderneming. Ik ga op zoek naar de drive in medewerkers, help bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, om zo een bedrijf een stap verder te laten komen en ècht duurzaam te laten veranderen.

Twintig jaar expertise op management, HR en ICT gebied, opgedaan in grote complexe (bestuurlijke/matrix) organisaties. Gedreven peoplemanager en resultaat-/klantgericht met ervaring op het gebied van (gedrags)verandering en strategische personeelsontwikkelprogramma’s. Vijf jaar ervaring met LEAN, Prince2 en ruim zes jaar met verandering in organisaties en wat dat teweeg brengt bij betrokkenen.

Contact opnemen: jan1@ncpgroep.nl 

Contact

NCP Recruitment B.V.
NCP Assessments B.V.


Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving


Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl


Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.