Irma

Irma
Naam: Irma

Profiel:

Waarom Irma? Ik ben niet een standaard HR adviseur.
De afgelopen 16 jaar heb ik in mijn eigen bedrijf in verschillende branches organisaties in ontwikkeling en verandering begeleid. Als sparringpartner en mentor heb ik daarbij HR adviseurs geholpen bij het uitvoeren van hun strategische of operationele functie. Het ging hierbij om het ontwikkelen van vraagstukken als binden en boeien, werving en selectie, ziekteverzuim, talent- en managementontwikkeling, personeelsplanning, zelfsturende teams en arbeidsrecht. Het leek soms net alsof ik de HR professional was, die in de organisaties werkte.

Mijn optreden kenmerkt zich door een pragmatische en analytische instelling met oog voor zowel het organisatiebelang als het belang van de medewerkers. Binnen opdrachten let ik op symptomen en achterliggende oorzaken. Ik ben realistisch en heb een ‘hands-on’ mentaliteit.

U vindt in mij een pragmatische, resultaatgerichte, pro-actieve, flexibele HR-adviseur die het leuk vindt om iets moeilijks simpel en helder uit te leggen. Ik ben sterk in analyseren en schakel communicatief snel tussen verschillende gesprekspartners op strategisch en operationeel niveau. Dit brengt met zich mee dat ik mensen weet te verbinden en te enthousiasmeren en daarbij rekening weet te houden met de verschillende belangen en referentiekaders.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten.
Contact opnemen: irma@ncpgroep.nl
Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.