Henk

Henk
Naam: Henk

Profiel:

Als pragmatisch strateeg begeef ik me al ruim veertig jaar op het terrein van personeels- en organisatievraagstukken binnen de overheid; Van HRM-beleid en financiën tot facilitaire diensten, van opleiden en coachen tot ambtenarenrecht en arbeidsrecht. Ik heb gewerkt op alle niveaus van het vak: operationeel, tactisch en strategisch. Het aansturen en managen van afdelingen en het begeleiden van individuen en afdelingen betreffen de kern van mijn expertise.

Mijn kennis kent een theoretische oorsprong in mijn HBO-opleiding Personeelsmanagement en mijn opleiding tot coach. Mijn handelen wordt daarnaast ook bepaald door de zeer diverse ervaring als afdelingsmanager, loco-secretaris, (interim-)manager, adviseur, opleider en voorzitter en lid van talrijke bezwaar- en adviescommissies. Dit betekent dat ik niet alleen in staat ben te handelen op basis van theoretische kennis, maar ook op basis van inzicht en mensenkennis.

Mijn werkwijze is praktisch. Altijd met het doel en de afspraken voor ogen. Gericht op haalbare en organiseerbare resultaten. Ik ben daarbij graag recht door zee met oog voor het organisatiekundige belang, de onderlinge verhoudingen en de persoonlijke vermogens. Het resultaat moet duurzaam zijn binnen de vermogens van de organisatie. Daarbij ben ik gedisciplineerd, gedreven en koersvast.

Contact opnemen: henk@ncpgroep.nl

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.