Hanneke

Hanneke
Naam: Hanneke

Profiel:

Uw agenda is vaak overvol. Het ontwikkelen van iets nieuws kan er eigenlijk niet meer bij, bovendien ontbreekt het u aan actuele kennis op gebied van P&O wet- en regelgeving. Toch moet er af en toe nieuw beleid worden ontwikkeld en ingevoerd. U als ondernemer wilt graag klankborden over personeelsvraagstukken. Maar aan wie legt u dit voor?

Hanneke kan hier uitkomst bieden en de ontwikkeling en invoering van een nieuw onderdeel van het P&O-beleid voor u uit handen nemen. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van uw personeelsbeleid, het invoeren van een adequaat ziekteverzuimbeleid, het ontwikkelen van een opleidingsplan of ondersteuning bieden bij een reorganisatie of zorgdragen voor een ontslagprocedure.

Hanneke bouwt met u aan een nieuwe organisatiestructuur, inclusief het benoemen en beschrijven van functies en overlegstructuren en het koppelen daarvan aan een beoordelingsystematiek. Een vervolg hiervan zou de basis kunnen vormen voor een opleidingsplan voor medewerkers. Dit doet ze, indien gewenst, in nauwe samenwerking met de P&O afdeling.

Hanneke biedt voor al uw P&O vraagstukken een gerichte maatwerkoplossing.

Contact opnemen: hanneke@ncpgroep.nl.

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.