Onze assessments

NCP Assessments biedt verschillende assessments aan. Hieronder zijn een aantal van de mogelijkheden weergegeven. Met NCP Assessments bent u verzekerd van een objectief oordeel. U kunt kiezen voor een uitgebreid live assessment met vragenlijsten, testen, interview en rollenspelen of juist voor een korte online variant. Bent u geïnteresseerd in intelligentie, leiderschapskwaliteiten of soft skills? Kies de optie die het beste bij uw situatie past.  De kosten verschillen per product. NCP adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. NCP HRM is in 2020-2021 verkozen tot het beste assessmentbureau van Nederland.

Selectie assessment

Om er zeker van te zijn of een kandidaat geschikt is voor een functie, brengen we met een selectieassessment kwaliteiten en karaktereigenschappen in kaart. Zo beperkt u het afbreukrisico.

 

 

Ontwikkel assessment

Een ontwikkelassessment geeft een beeld van iemands capaciteiten in relatie tot een functie of organisatieontwikkeling. Op basis van een sterkte- en zwakteanalyse kijken we wat de doorgroeimogelijkheden zijn. meer...

 

 

Loopbaan assessment

Weten waar kansen liggen voor de toekomst? Een loopbaanassessment laat zien wat mogelijkheden zijn voor uw medewerker. Dit assessment kijkt naar loopbaanmogelijkheden voor de kandidaat. Het is mogelijk om bij een loopbaanassessment niet alleen naar mogelijkheden binnen het bedrijf te kijken, maar ook daarbuiten. 

 

 

Team assessment - Teamscan

Met een teamassessment of teamscan kijken we naar de sterke en zwakke punten van uw team. Aan de hand daarvan komen we met ontwikkelmogelijkheden. Ook geven we indien nodig advies over hoe u uw team verder kunt versterken.

 

Reorganisatie assessment

Het inzetten van assessments bij reorganisatie is altijd maatwerk. Meestal doorlopen we deze stappen.

 

Sales assessment

Vanuit onze jarenlange ervaring met salesfuncties gaan wij samen met u op zoek naar salestalent. Het sales assessment is vooral interessant als u nieuwe salesmedewerkers wil aannemen, medewerkers wil laten doorgroeien in een salesfunctie of als u simpelweg wil weten welke competenties en valkuilen in uw huidige salesteam aanwezig zijn. meer...

 

Veranderkracht assessment

Om te meten hoe agile uw medewerkers zijn meet NCP Groep veranderkracht met het Veranderkracht assessment. Veranderen en willen veranderen zijn daarbij de kernbegrippen. Wij brengen hiermee in kaart wat de veranderkracht is van uw organisatie en van uw medewerkers. Hoe agile is uw organisatie? meer...

 

Quick Assessment voor Recruiters

Speciaal voor (corporate) recruiters heeft de NCP Groep het online Quick Assessment voor Recruiters (QAR) ontwikkeld. Met de QAR-test bereik je als recruiter een lagere uitstroom van kandidaten en je bent met dit selectieassessment in staat om de beste kandidaten uit de markt te selecteren. meer...

 

Online assessment

Een groep mensen op hoofdlijnen testen? Een online assessment geeft globaal inzicht in kennis, capaciteiten en karaktereigenschappen.

 

Assessment + gratis coaching

Als je na het uitgebreide assessment van NCP Assessments graag een gratis coachingssessie wil kunnen we je dit gratis aanbieden. We kijken waar de coachingsbehoefte ligt samen met de opdrachtgever. Het gaat om 2 sessies. meer...

 

Competentie assessment | Competentie scan

Competentie assessment | competentietest: inzicht krijgen in de competenties van uw medewerkers? Onze competentie assessment / competentietest meet de competenties van uw medewerker en maakt de competenties inzichtelijk.

 

Leiderschapsassessment

Het leiderschapsassessment voorziet in een uitgebreid beeld van de leiderschapskwaliteiten van de kandidaat. Het assessment geeft naast inzicht in capaciteiten, karaktereigenschappen en competenties tevens een beeld van de leiderschapsstijlen van de kandidaat. meer...

 

Selecterend ontwikkel assessment

Meet net als het selectie assessment of de kandidaat in de functie past. Bij het selecterend ontwikkel assessment hoort ook een ontwikkeladvies en wordt dieper ingegaan op ontwikkelingsmogelijkheden van de kandidaat. Bij uitstek geschikt als u bijvoorbeeld een medewerker wil laten doorgroeien.

 

Maatwerk assessment

Hoewel elk assessment maatwerk is kan het zijn dat u op zoek bent naar een assessment dat op een andere manier dan gebruikelijk wordt ingestoken. Neem in dat geval contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor maatwerk.

 

Assessment voor planners

Het assessment voor planners van NCP Assessments geeft inzicht in de planningsvaardigheden van de kandidaat. Het plannen en coördineren in een organisatie vraagt om een specifiek assessment. Persoonlijkheid en niveau (intelligentie) spelen een belangrijke rol bij de vraag of iemand succesvol gaat zijn in een functie. Een planningsopdracht maakt onderdeel uit van de testen. Creatief oplossingsvermogen wordt getest om te ontdekken of de kandidaat doelgerichte oplossingen voor problemen kan bedenken die innovatief of origineel creatief zijn. Dit assessment kan vanaf MBO niveau worden ingezet.

 

Intelligentie test mbo hbo wo

Testen die intelligentie meten zijn zgn. capaciteitentesten. NCP Assessments biedt verschillende testen aan voor mbo-, hbo- of wo-niveau. Zowel korte als uitgebreide gevalideerde tests mogelijk. De gebruikte intelligentietesten zijn geregistreerd bij de COTAN en kunnen dus gebruikt worden als officiël intelligentieonderzoek. Denk hierbij aan intelligentieonderzoek bij doorgroei of bij het starten van een opleiding. Moet jij voor je opleiding hbo-niveau aantonen? Informeer naar de mogelijkheden!

 
Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.