Over NCP Assessments en NCP Recruitment

NCP HRM werkt met passie, plezier en zingeving aan het verder brengen van organisaties in een snel veranderende wereld. Sinds 1974 opgericht, als HR partner voor organisaties vanuit ondernemersorganisatie VNO-NCW. Al 45 jaar lang is NCP HRM uw partner op het gebied van human resource management. Het portfolio bestaat onder meer uit recruitment, werving en selectie, headhunting, hr advies, training, assessments en coaching.

NCP HRM meet, matcht en adviseert door inzet van:

 

Onze doelen:

Assessment - Inzicht geven in medewerkers

Impact maken, door met moderne, betrouwbare tools inzicht te geven in competenties, geschiktheid, en ontwikkelpotentieel van medewerkers.

Recruitment - Werven van nieuwe talenten

Als recruitmentbureau met een pro-actieve en relatiegerichte werkwijze, met behulp van moderne technologische middelen, de juiste medewerker op de juiste plek krijgen.

HR-Advies en HR-Interim - Organisaties verder brengen op HR gebied

Door middel van advisering en een netwerk van meer dan 850 HR-Interim professionals organisaties op strategisch, tactisch en operationeel niveau verder brengen.

 

 

NCP sinds 1974

NCP HRM werd in 1974 opgericht ter ondersteuning van het MKB. De vereniging NCP Personeelsmanagement werd opgericht door ondernemers-organisatie (VNO) NCW. NCP HRM is per 1 januari 2007 verzelfstandigd. Sindsdien is de dienstverlening breder geworden. Naast HR advies en Interimmanagement is HR bureau NCP HRM zich ook gaan specialiseren in recruitment en assessments voor een grote verscheidenheid aan organisaties.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

NCP HRM heeft al veel organisaties verder gebracht. NCP brengt ook uw organisatie graag verder. Bel of mail voor meer informatie, of het maken van een afspraak.

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.