P&O Partner

NCP Groep uw P&O Partner: Bij het succesvol uitvoeren van uw strategie heeft u uw medewerkers nodig. Maar hoe brengt u hen in beweging? De P&O adviseurs van P&O advies bureau de NCP Groep helpen u daarbij, zowel op strategisch als uitvoerend vlak. Onze aanpak is evidence based, wat betekent dat we onze oplossingen kunnen onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. En u beslissingen neemt op basis van aangetoond nut.

Interim P&O advies

Interim P&O advies: doel van de NCP Groep is dat uw medewerkers hun kwaliteiten optimaal benutten, zodat zij bijdragen aan een optimaal resultaat voor de organisatie. Onze P&O professionals helpen u op verschillende vlakken. Zij:

  • geven als vaste hP&O partner advies wanneer u dat nodig heeft;
  • voeren HR-scans uit om te kijken of personeelsbeleid en strategie op elkaar aansluiten;
  • staan voor u klaar wanneer u te maken heeft met een capaciteitstekort;
  • zetten hun kennis in bij complexe klussen, zoals het opstellen van een P&O beleid of het begeleiden van een reorganisatie.

Kennismaken?

De NCP Groep beschikt over een netwerk van 1003 Interim P&O adviseurs. Een aantal van deze adviseurs stellen zich graag aan u voor.

Wilt u weten hoe de NCP Groep u kan helpen op het gebied van P&O? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact

NCP Recruitment B.V.
NCP Assessments B.V.


Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving


Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl


Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.