Recruitment

Werving en selectiebureau NCP Recruitment

Werving en selectiebureau NCP Recruitment is specialist in recruitment van personeel op mbo- hbo- en wo-niveau voor het MKB.

NCP ontzorgt opdrachtgevers bij het invullen van vacatures en het werven van nieuw personeel. NCP hanteert een brede wervingsstrategie. Elke opdrachtgever is uniek en de werkwijze voor werving stemt NCP daarop af. In samenwerking met de opdrachtgever wordt de werkwijze vastgesteld. De inzet van verschillende instrumenten en technieken is mogelijk.

NCP heeft als recruitment bureau opdrachtgevers in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Utrecht, Leeuwarden en van Groningen tot Tilburg. Lees hier verder voor meer informatie.

Werving en selectie / Recruitment

Recruitment en Werving en Selectie zijn twee termen die dikwijls door elkaar worden gebruikt. Bij NCP wordt een combinatie van deze diensten aangeboden. In een recruitmentproces werft NCP Recruitment kandidaten via vacatureteksten. Deze worden op verschillende jobboards geplaatst en soms wordt een bestand met eigen kandidaten aangeschreven. Afhankelijk van de marktomstandigheden is deze vorm meer of minder effectief om kandidaten te werven. Het selectie-onderdeel betreft het selecteren van kandidaten op basis van hun cv, motivatie en een persoonlijk interview met de kandidaat. Dit gebeurt in overleg en samenwerking met de opdrachtgever. Het proces van recruitment is een pro-actief proces.  Kandidaten worden benaderd op basis van geschiktheid vanuit het netwerk of online. Recruiment is het gerichte zoeken naar een kandidaat met behulp van data. In veel gevallen werkt een kandidaat elders, en is deze latent werkzoekend. Deze methode is veelal bekend, doordat mensen worden benaderd via sociale netwerksites zoals LinkedIn. Recruitment is het gerichte zoeken binnen het eigen netwerk. NCP benadert kandidaten, die op deze wijze worden geworven, voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Aan deze werkwijze ligt ten grondslag onze overtuiging dat een kandidaat niet enkel op basis van een CV moet worden beoordeeld. Kandidaten worden vervolgens persoonlijk voorgesteld bij de opdrachtgever. De combinatie van deze twee diensten maakt de kans groter dat NCP Recruitment de juiste kandidaat vindt.

Inhouse recruitment is in bepaalde gevallen mogelijk. In samenwerking met een van onze recruiters wordt gesearched naar kandidaten bij de opdrachtgever. Dit betreft meestal het werven van kandidaten via jobboards.

Kennismaken?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar werving en selectiebureau? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.