Recruitment uitbesteden

Recruitment + gratis coaching


Een nieuwe medewerker zoeken doet u waarschijnlijk maar af en toe. U probeert de juiste kanalen te vinden om uw vacature onder de aandacht te brengen en hoopt dat u de beste kandidaat kiest. Dat kost tijd. Omdat recruitment ons vak is, kunnen wij deze werkzaamheden efficiënt voor u uitvoeren. Door uitgebreid aandacht te besteden aan zowel de werving als de selectie, ligt ons slagingspercentage jaarlijks op 97 procent.

Biohorma over samenwerking recruitment bureau NCP Recruitment

Recruitment uitbesteden

Een nieuwe medewerker zoeken doet u waarschijnlijk maar af en toe. U probeert de juiste kanalen te vinden om uw vacature onder de aandacht te brengen en hoopt dat u de beste kandidaat kiest. Dat kost tijd. Omdat recruitment ons vak is, kunnen wij deze werkzaamheden efficiënt voor u uitvoeren. Door uitgebreid aandacht te besteden aan zowel de werving als de selectie, ligt ons slagingspercentage op 97 procent.

Welke kanalen zet recruitment bureau NCP in?

Recruitment bureau NCP zet bij het searchen van kandidaten de wervingsmix in. De methode van de NCP wervingsmix komt er in het kort op neer dat NCP Recruitment efficiënt gebruik maakt van de mogelijkheden die moderne recruiting technologieën en het internet bieden en wij benaderen kandidaten die zijn ingeschreven in de goed gevulde database van NCP Recruitment. We zorgen voor instroom naar de website van NCP Recruitment om latente en actieve sollicitanten te bereiken.

Hoe vindt NCP Recruitment de beste kandidaat?

NCP Recruitment focust zich op kwaliteit. Dit betekent dat we er alles aan doen om de geschikte persoon voor uw organisatie te vinden, hoe moeilijk dat soms ook is. We verdiepen ons in uw wensen, zodat we helder voor ogen hebben wat u van een nieuwe medewerker verwacht. Op basis daarvan voeren we gesprekken met meerdere kandidaten, nemen we eventueel persoonlijkheidstesten af en adviseren we u bij het maken van uw keus.

Waarom recruitment uitbesteden?

Het uitbesteden van recruitment biedt meerdere voordelen:

  • Tijdwinst: niet-alledaagse werkzaamheden laat u over aan een specialist.
  • Spiegelen: u krijgt een nog beter beeld van wat voor persoon uw organisatie nodig heeft.
  • Expertise: de weg naar het vinden van de juiste kandidaat is bij ons bekend.
  • Netwerk: wij beschikken over een groot netwerk van potentiële hbo- en wo-kandidaten.

Wat kost een recruitment bureau?

Wat een recruitment bureau kost, is niet altijd duidelijk. Daarom maakt NCP Recruitment het u zo gemakkelijk mogelijk: we hanteren een vast tarief per vacature.

Kennismaken met NCP Recruitment

Bent u op zoek naar een betrouwbaar recruitment bureau? Op laagdrempelige wijze en op basis van commitment helpen wij u bij het vinden van nieuw personeel. Neem gerust contact op met NCP Recruitment voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

NCP Recruitment B.V.
NCP Assessments B.V.


Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving


Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl


Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.