NCP Recruitment Wervingsmix

Geschikte kandidaten vinden lukt pas als uw vacature de juiste mensen bereikt. Als recruitment bureau kennen wij de kanalen om hen te vinden.

De methode van de 'NCP wervingsmix' komt er in het kort op neer dat NCP Recruitment efficiënt gebruik maakt van de mogelijkheden die moderne recruiting technologieën en het internet bieden.

Recruitment bureau NCP zorgt er bijvoorbeeld voor dat, door een geavanceerd automatiseringssysteem, de vacatures op onze website in een relatief korte tijd een hoge Google notering krijgen. Daarnaast zorgen we voor een goede instroom naar de website van NCP Recruitment om latente en actieve sollicitanten te bereiken en te interesseren voor de vacatures van onze opdrachtgevers.

Uiteraard heeft NCP Recruitment een goed gevulde database met HBO en WO kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Regelmatig ontvangen alle kandidaten die staan ingeschreven in de database van NCP Recruitment een nieuwsbrief met daarin een overzicht van de actuele vacatures. Na een dergelijke mailing stijgt het aantal bezoekers op onze website met enige honderdtallen en worden meer reacties ontvangen op de vacatures van onze opdrachtgevers.

LinkedIn is essentieel is bij werving van personeel. Via een speciaal searchpakket van LinkedIn vinden onze Recruiters de juiste kandidaat voor uw organisatie.

Online wervingsinstrumenten

Bij de recruitment procedures van NCP Recruitment worden standaard de volgende online wervingsinstrumenten ingezet:

  • Benaderen van kandidaten die ingeschreven staan in de database van NCP Recruitment en via LinkedIn en andere jobboards
  • De vacature wordt geplaatst op de website van NCP Recruitment
  • De vacature wordt geplaatst op Indeed.nl
  • De vacature wordt, indien van toepassing, geplaatst op Plaatsnaamheeftwerk.nl
  • De vacature wordt at random (via online-robots) op diverse vacature-websites geplaatst
  • De vacature wordt geplaatst in de vacature-nieuwsbrief van NCP Recruitment dat wordt verstuurd naar de bij ons ingeschreven kandidaten
  • De vacature wordt rechtstreeks verzonden naar geschikte kandidaten via LinkedIn
  • De vacature wordt geplaatst op Twitter

Kennismaken met recruitment bureau NCP

Bent u op zoek naar een betrouwbaar recruitment bureau? Op laagdrempelige wijze en op basis van commitment helpen wij u bij het vinden van nieuw personeel. Neem gerust contact op met NCP Recruitment voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.