Werving en Selectie uitbesteden

Werving & Selectie + gratis coaching

Werving en selectie

Een nieuwe medewerker zoeken doet u waarschijnlijk maar af en toe. U probeert de juiste kanalen te vinden om uw vacature onder de aandacht te brengen en hoopt dat u de beste kandidaat kiest. Dat kost tijd. Omdat recruitment ons vak is, kunnen wij deze werkzaamheden efficiënt voor u uitvoeren. Door uitgebreid aandacht te besteden aan zowel de werving als de selectie, ligt ons slagingspercentage op 97 procent.

Welke kanalen zet de NCP Groep in?

Wij zetten onze wervingsmix in. De methode van de NCP Groep wervingsmix komt er in het kort op neer dat de NCP Groep efficiënt gebruik maakt van de mogelijkheden die moderne recruiting technologieën en het internet bieden en wij benaderen kandidaten die zijn ingeschreven in de goed gevulde database van de NCP Groep. We zorgen voor instroom naar de website van de NCP Groep om latente en actieve sollicitanten te bereiken.

Wat kost een werving- en selectiebureau?

Wat een werving- en selectiebureau kost, is niet altijd duidelijk. Daarom maakt de NCP Groep het u zo gemakkelijk mogelijk: we hanteren een modulair opgebouwd standaard tarief per procedure, ongeacht het functieniveau. Bovendien bieden we een onvoorwaardelijke garantie op geplaatste kandidaten. Zo kunt u ervan op aan dat onze mensen u een eerlijk advies geven. En weet u altijd waar u aan toe bent.

Hoe vindt de NCP Groep de beste kandidaat?

De NCP Groep focust zich op kwaliteit. Dit betekent dat we er alles aan doen om de geschikte persoon voor uw organisatie te vinden, hoe moeilijk dat soms ook is. We verdiepen ons in uw wensen, zodat we helder voor ogen hebben wat u van een nieuwe medewerker verwacht. Op basis daarvan voeren we gesprekken met meerdere kandidaten, nemen we persoonlijkheidstesten af en adviseren we u bij het maken van uw keus.

Waarom recruitment uitbesteden?

Het uitbesteden van recruitment biedt meerdere voordelen:

  • Tijdwinst: niet-alledaagse werkzaamheden laat u over aan een specialist. 
  • Spiegelen: u krijgt een nog beter beeld van wat voor persoon uw organisatie nodig heeft. 
  • Expertise: de weg naar het vinden van de juiste kandidaat is bij ons bekend. 
  • Netwerk: wij beschikken over een groot netwerk van potentiële hbo- en wo-kandidaten.

Kennismaken?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar werving- en selectiebureau? Op laagdrempelige wijze en op basis van commitment helpen wij u bij het vinden van nieuw personeel. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.