Specialist in HR

Bij het succesvol uitvoeren van uw strategie heeft u uw medewerkers nodig. Maar hoe brengt u hen in beweging? De HR adviseurs van de NCP Groep zijn specialist in HR en helpen u daarbij, zowel op strategisch als uitvoerend vlak. Onze aanpak is evidence based, wat betekent dat we onze oplossingen kunnen onderbouwen met wetenschappelijk onderzoek. En u beslissingen neemt op basis van aangetoond nut.

NCP Groep is specialist in HR

De NCP Groep is specialist in HR: doel van de NCP Groep is dat uw medewerkers hun kwaliteiten optimaal benutten, zodat zij bijdragen aan een optimaal resultaat voor de organisatie. Onze hr-professionals helpen u op verschillende vlakken. Zij:

  • geven als vaste hr-partner advies wanneer u dat nodig heeft;
  • voeren HR-scans uit om te kijken of personeelsbeleid en strategie op elkaar aansluiten;
  • staan voor u klaar wanneer u te maken heeft met een capaciteitstekort;
  • zetten hun kennis in bij complexe klussen, zoals het opstellen van een hr-beleid of het begeleiden van een reorganisatie.

Kennismaken met een HR specialist?

HR adviesbureau de NCP Groep beschikt over een netwerk van meer dan 850 Interim HR adviseurs, HR managers en HR medewerkers. Een aantal van deze adviseurs stellen zich graag aan u voor. Wilt u weten hoe de NCP Groep u kan helpen op het gebied van HRM? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.