Veranderkracht assessment

Veranderkracht assessment

Veranderkracht assessment: in onze snel veranderende wereld is alleen een gezond arbeidsethos vaak niet meer voldoende. De wereld is aan de organisaties die ‘agile’ zijn. De wereld verandert, en veranderkracht wordt steeds belangrijker. Deze veranderkracht, soms veranderquotiënt of VQ genoemd is niet alleen in gang zetten van een verandering, maar ook hierbij omzetten. Sinds korte tijd staan hier en daar ook echter veranderingsmanagers op. Wat zijn hun kwaliteiten, wat maakt dat zij succesvol zijn?

Door de razendsnelle veranderingen in technologie is de afgelopen jaren veranderkracht steeds belangrijker geworden. Functies veranderen mee en competenties veranderen daarmee ook. De rol van managers hierbij moet niet onderschat worden. De nadruk komt voor hen te liggen op de toekomst en niet op wat men al bereikt heeft in het verleden.

De factoren die samenhangen met werksucces zijn veel meer dan alleen je werk doen. Wat steeds belangrijker wordt is flexibiliteit en het vermogen om te gaan met veranderingen. Bij NCP Groep merken we dat niet alleen bij een assessment, maar ook zeker bij Recruitment.

Om te meten hoe agile uw medewerkers zijn meet NCP Groep veranderkracht met het Veranderkracht assessment. Veranderen en willen veranderen zijn daarbij de kernbegrippen. Wij brengen hiermee in kaart wat de veranderkracht is van uw organisatie en van uw medewerkers. Hoe agile is uw organisatie?

Kennismaken?

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met de NCP Groep via 085 - 401 22 22

Zie ook Onze Assessments voor een overzicht van assessments.

Contact

NCP Assessments B.V.

 


 

Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving

 


 

Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl

 


 

Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

 

 

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.