NCP Groep Wervingsmix

Geschikte kandidaten vinden lukt pas als uw vacature de juiste mensen bereikt. Als werving- en selectiebureau kennen wij de kanalen om hen te vinden.

De methode van de 'NCP Groep wervingsmix' komt er in het kort op neer dat de NCP Groep efficiënt gebruik maakt van de mogelijkheden die moderne recruiting technologieën en het internet bieden.

Google

De NCP Groep zorgt er bijvoorbeeld voor dat, door een geavanceerd automatiseringssysteem, de vacatures op onze website in een relatief korte tijd een hoge Google notering krijgen. Daarnaast zorgen we voor een goede instroom naar de website van de NCP Groep om latente en actieve sollicitanten te bereiken en te interesseren voor de vacatures van onze opdrachtgevers.

Uiteraard heeft de NCP Groep een goed gevulde database met HBO en WO kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Regelmatig ontvangen alle kandidaten die staan ingeschreven in de database van de NCP Groep een nieuwsbrief met daarin een overzicht van de actuele vacatures. Na een dergelijke mailing stijgt het aantal bezoekers op onze website met enige honderdtallen en worden meer reacties ontvangen op de vacatures van onze opdrachtgevers.

Online wervingsinstrumenten

Bij de Werving & Selectie procedures van de NCP Groep worden standaard de volgende online wervingsinstrumenten ingezet:

  • De vacature wordt geplaatst op de website van de NCP Groep
  • De vacature wordt geplaatst op Indeed.nl
  • De vacature wordt geplaatst op Plaatsnaamheeftwerk.nl
  • De vacature wordt at random (via online-robots) op diverse vacature-websites geplaatst
  • De vacature wordt geplaatst in de vacature-nieuwsbrief van de NCP Groep dat wordt verstuurd naar de bij ons ingeschreven kandidaten
  • De vacature wordt rechtstreeks verzonden naar geschikte kanidaten via LinkedIn
  • De vacature wordt geplaatst op Twitter

Kennismaken?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar werving- en selectiebureau? Op laagdrempelige wijze en op basis van commitment helpen wij u bij het vinden van nieuw personeel. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
Contact

NCP Recruitment B.V.
NCP Assessments B.V.


Burgemeester Roelenweg 33
8031 ES Zwolle
Routebeschrijving


Telefoon: 085 401 22 22
Email: info@ncpgroep.nl


Nevenvestigingen:
Amsterdam
Groningen
Veenendaal
Arnhem

OTYS Recruiting Technology
NCP Groep gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.